Wat is RoomDialog

Verbeter en vergemakkelijk

het contact tussen Specialist en Cliënt

RoomDialog is het alternatief voor de fysieke afspraken. Een product dat het gemak vergroot maar de persoonlijkheid behoudt. Een veilig platform voor beeldbellen met of zonder afspraak, tussen u en uw cliënt met het gebruiksgemak van een simpele klik.

Service en efficiëntie centraal met RoomDialog

Een afspraak tussen cliënt en specialist kost veel tijd, niet alleen het gesprek maar ook de reistijd naar een fysieke locatie. Dit kan zorgen voor een uitloop van uw afspraken. Door onze toepassing kunt u heel eenvoudig een online videogesprek met uw cliënt voeren zonder dat deze op uw locatie dient langs te komen. Het bespaart de cliënt tijd, stress van de wachtkamer en het reizen zelf. Hiermee verhoogt uw organisatie zijn serviceniveau.

Video vergaderen
Agenda functionaliteit
Persoonlijke uitnodigingen
Screenshare
Online inloopspreekuur
Veilige verbinding

Prettige functionaliteiten voor alle

soorten adviesverlening.

Met de afspraken tool plant uw organisatie heel eenvoudig een afspraak in met de cliënt. Het online video gesprek kan beginnen op de afgesproken tijd en de cliënt krijgt op voorhand een uitnodiging via een persoonlijke email.

Adviseurs en cliënt kunnen gemakkelijk het beeldscherm en bestanden delen. Denk aan medische gegevens, zoals een patiëntendossier.

Nog makkelijker contact met uw cliënt via een online inloopspreekuur. Op uw website geeft u uw openingstijden aan die uw websitebezoeker krijgt te zien en zich kan aanmelden voor de wachtkamer.

Roomdialog is NEN 7510 compliant, op deze manier waarborgen wij communicatie tussen u en uw cliënten op het allerhoogste niveau van kwaliteit en veiligheid. Alle databestanden en datatransporten zijn encrypted.

Voor wie hebben wij video vergaderen zo eenvoudig gemaakt?

Het gebruiksgemak van RoomDialog zorgt ervoor dat vrijwel elke sector de voordelen van het persoonlijke face-to-face gesprek kan benutten.

Financiële instellingen

Client Managers kunnen hun klanten met regelmaat voorzien van persoonlijke ontmoetingen zonder dat des betreffende klanten langs dienen te komen op kantoor.

Gezondheidszorg

Artsen kunnen overleggen met patiënten vanuit huis. Ook patiënten die niet technisch onderlegd zijn kunnen gemakkelijk de afspraak in komen.

Juridische dienstverlening

Advocaten kunnen direct ontmoeten met hun klanten, ongeacht waar die zich bevinden. Juridische documenten kunnen gemakkelijk gedeeld en besproken worden in het gesprek.

Training

Trainers kunnen interne en externe opleidingen aanbieden zonder dat er een speciaal software vereist is, aansluiten bij de training doormiddel van een simpele klik.

Human resources

Recruiters kunnen gemakkelijk potentiële werknemers uitnodigen voor een gesprek. Geïnterviewden kunnen deelnemen aan de vergadering zonder vereiste software.

Face-to-face support

Een persoonlijke support afdeling die face-to-face vragen beantwoordt en support levert terwijl er gemakkelijk bestanden en gegevens gedeeld worden.

Voor elke afspraak een beter alternatief.

Probeer RoomDialog en ervaar de voordelen.

Offerte aanvragen